• Izdelava spletnih strani

  Izdelava spletnih strani

  Podjetje GeminiStil vam ponuja izdelavo in oblikovanje spletnih strani. Spletne strani in elektronske komunikacije lahko predstavljajo pomembno konkurenčno prednost za podjetje.

 • Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS ali Content Management System) Joomla!, zaradi česar je razvoj spletnih strani bistveno cenejši in hitrejši.

 • Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani za spletne iskalnike. Cilj optimizacije spletne strani je doseči čim višjo pozicijo na iskalnikih (Najdi.si, Google).

 • Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje ali nadgradnja spletne strani. Vzdrževanje spletne strani pomeni, da vse spremembe in novosti takoj objavite na spletni strani in ažurirate obstoječe podatke.

DomovBaza znanja

Baza znanja

Share

Na teh straneh smo vam pripravili bazo znanj, ki vam bo v pomoč pri razumevanju določenih področij in pojmov.

Glavne teme

CMS sistemi

V tej temi si lahko preberete splošno o CMS sistemih, primerjava med najbolj razširjenimi CMS sistemi, kaj so CMS sistemi, o značilnostih, funkcionalnostih in CMS sistemov.  >> CMS sistemi

Joomla!

V tej temi si lahko preberete skoraj vse o Joomli!, kaj je Joomla, kako deluje, za kaj se uporablja, prednosti Joomle, o Joomla razširitvah, uporabne povezave za Joomlo. Naše podjetje izdeluje spletne strani z CMS sistemom Joomla.  >> Joomla!

WordPress

V tej temi si lahko preberete o CMS sistemu WordPress.  >> WordPress

Drupal

V tej temi si lahko preberete o CMS sistemu Drupal.  >> Drupal

Drugi CMS sistemi

V tej temi si lahko preberete zanimivejše o drugih CMS sistemih.  >> Drugi CMS sistemi

cPanel

V tej temi si lahko preberete o cPanelu. Tema je namenjena uporabnikom cPanela, pred ogledom je potrebna prijava oz. registracija.  >> cPanel

Internet

V tej temi si lahko preberete splošno o internetu, spletu, kaj je internet, kaj je spletišče, kaj je spletna stran ali internetna stran, kaj je pagerank.  >> Internet


Druge teme

Baza je razdeljena v kategorije, ki opisujejo posamezno temo in področje. 

Tem še ni, dodali jih bomo, ko jih bomo pripravili. 

 

Števec obiskov

0574993
vtodayDanes267
vyesterdayVčeraj51
vweekTa teden457
vlweekPrejšnji teden303
vmonthTa mesec816
vlmonthPrejšnji mesec3597
vallVsi dnevi574993

We have: 6 guests online
Vaš IP: 54.234.228.78
 , 
Danes: Dec 15, 2018

infotabla

Storitve podjetja GeminiStil

modul1-storitvePonujamo vam storitve Izdelava spletne strani, Optimizacija spletne strani, Vzdrževanje spletne strani.

Vse storitve po konkurenčnih in ugodnih cenah.

Preberite več …


CMS sistem Joomla

modul2-joomla-logoSpletne strani izdelujemo na osnovi CMS sistema Joomla!.

Joomla! je Content Management System (sistem za upravljanje z vsebinami) in je najboljši, najzmogljivejši in v svetu največkrat uporabljen odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS), ki omogoča izdelavo profesionalnih spletnih strani.

Preberite več …

Ponudba in cenik, povpraševanje

modul3-ponudba-cenikPripravili smo vam ponudbo in cenike naših storitev, ter obrazce za povpraševanje na podlagi katerih vam bomo lažje pripravili ugodno ponudbo.

Ponudba in cenik … Preberite več …

Povpraševanje … Preberite več …

Uporaba piškotkov na www.geministil.si

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani.

Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli.

Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

Ali sprejmete uporabo piškotkov?

EU Cookie Directive Module Information